Monday, 14 January 2013

4Sale: Timex Military Quartz LNIB [SOLD]

"Aku pakai jam ni sekali-sekala jeh. Buat main golf. Itu pun aku pakai tali getah. Tali ori canvas aku simpan dalam kotak. Banyak la pulak jam quartz. So sesapa yang minat, nak beli. Kasi SMS kat aku 012-2399920. Ada 9 bulan lebih lagi warranty. Sempoi-sempoi, jam Timex Military quartz ni dia punya spec ada kat bawah gambar-gambar nih. Rupa jam ni mirip jam military Timex tahun 60an - jam kunci yang pernah aku ada dulu. Cuma yang tu case dia black coated stainless steel. Yang ni plastic" - thetick-thetick









Spesifikasi Barangan
Model: Timex Military Quartz Indiglo
Ref. No: 214364
Water Resistant: 50M
Movement: Quartz Timex
Case: Plastic, 38mm diameter
Case Back: Stainless Steel
Crystal: Acrylic
Strap: Military Canvas, Timex S/S Signed Buckle
Kondisi: Like New in Box
Nota: Jarang digunakan, berkeadaan baik. Ada calar sedikit pada crystal. Datang bersama kotak, warranty card (ada lagi 9 bulan lebih). Ada luminous pada marker, Indigo light untuk bacaan di dalam gelap.
Jualan
Harga Jualan : SOLD to Mohd. Azinuddin, Kota Bharu, Kelantan. Terima kasih.
Kos Hantaran: C.O.D. Kota Damansara atau tambah RM10.00 untuk Poslaju
Nota: Untuk jualan dalam negara sahaja (For Sale in Malaysia Only)

1 comment:

  1. Hello!

    My name is Q and I sent you an email to your email address mradzis3631 (at) gmail (dot) com Hope you received it! If you haven't, please email me instead at qamarina (at) accesscoms (dot) com (dot) sg

    I'd like to connect with you regarding your blog.

    Thanks!

    Cheers,
    Q

    ReplyDelete